MIDSOMMAR I BILDER






I JUST DON'T WANT TO LOOS MY SELF



Det var ett tag sen som jag skrev, har inte blivit så mycket tid.. dagarna rinner iväg och jag slocknar på kvällarna.
Jag har tagit ett av mitt livs bästa eller sämsta beslut på länge. Beslut är svårt att ta ibland, men jag hoppas att jag har gjort rätt. Nu regnar det ute och träningen närmar sig. Jag har varit väldigt osocial under den senaste veckan.
Men ibland är det bara så skönt att kunna vara hemma och sova & ta det lungt ? Nu är resan bokad och vi kommer bege oss till Turkey !, i en vecka med mammsen. Det ska bli härligt värre :) ha det bäst / G.

MOVIE NIGHT

Hello , nu sitter jag och kollar på ' I taket lyser stjärnorna' med mamma ... lite utav min favorti, för jag har sett den på bio, teater & läst boken :)    den är så hemsk när mamman dör.. Jag är jätte trött och kommer somna snart,
-Om du dör mamma då tar jag livet av mig. / Gabriella

HELLO WORLD


Hej hopp !  händer idag?
Jag har vaknat käkat och sitter framför datan som vanligt .. haha, läser lite bloggar och tänker.
Dagen blir fotboll & kompisar. Jag blir så irriterad på vädret, när vi väl har sommarlov så är det mulet och regn, inge bra alltså !  :O   Så det är lite svårt att planera vad dagarna ska gå ut på .. Puss / G


WHAT ABOUT MY DAY ?

God morgon, nu ligger jag i soffan och myser med katten min.., och kollar på musikvideos på mtv.
Senare idag så ska jag vara med Anna & Sara tror jag, och så igår så hade jag ju fotbolls träning, och jag har varit så jävla nervös innan, men igår så pratade dem med mig efter träningen och gav mig massa beröm haah :).
Nu ska jag kolla vad det finns för frukost och sen ska jag hm.,. kolla på teve haha,
                                           ha en super sommar / Gabriella


summer holiday

Hejsan alla söta barn , idag så slutade vi skolan och kommer börja hör och häpna åttan nästa år , haha det känns som ingentin, men det är rätt stort ett år kvar sen i grundskolan & jag kommer börja gråta när jag måste lämna min underbara klass , nu kom min katt och jag henns röv och ansikte i mitt ...  så det blev lite svårt att skriva ;O men godnatt / den bästa ?

SUMMER HOLIDAY HERE I COME !


Skolavslutning here I come ! haha vad skönt det ska bli med sommarlov, men jag kommer sakna alla roliga mäniskor i min klass. Mina tankar till mordet är väldigt gripande, och fruktansvärda, jag känner  en stor sorg faktiskt... I dag så har vi badat i Drevviken och haft det jätte trvligt, härligt med halft råa korvar..., jag badade också det måste jag säga för efter allt som alla har lovat så var det inte så många som höll det .. Jag har hört två roliga komentarer som va serriösa eller oserriösa .., som jag i allafall tänker på och reflekterar. Nu eller så blir det i morgonbitti ska jag raka benen, måla naglarna och stryka min klänning, tusen godnatt pussar / G.

VAD TYSTE DET BLEV ..

Vad Tyst Det Blev... Added 6:59 [TRANSLATED] Vad Tyst Det Blev... [TRANSLATED] Vad Tyst Det Blev... En kille, en tjej och deras lustiga tankar. video lang: getattr(, 'lang', '') Translate

Bara för att alla ska få möjligheten att skratta när någon säger ' vad tyst det blev ' :) ( Croon ?)

ONLY MINE, ONLY ME

Kort är härligt det är härligt att ta kort, sommar bilder, vinter blider, alltså naturen.
Naturen är härlig & jag bara älskar den. Och så älskar jag min kamera ..
Så min dag består av kort ist för ord, bra/dåligt? pussar / Gabriella





WHAT A LOVELY DAY .









 Lite härliga bilder, jag har haft en underbar dag med Katja i stan.
kärlek / G

tråk regn..

Hej hopp, brännbolls tunering 9iorna mot  lärarna .. haha jag hejade fan på lärarna, sen var det  uppträdande i aulan, och jag hade väldigt roligt när jag kommer ihåg alla roliga minnen i aulan... typ ett ;
Jag & Katja & Hedda, och några till, kommer på en lysande ideé att ha ett 'bidrag' på senen och att alla i lågstadiet skulle komma upp och kolla, men det roligaste va våran briljanta ideé att vi skulle ha som let's dance fast för hamstrar... ni vet dem dära hamstrarna som hade olika kläde och dansade till en låt, så vi pyntade hela senen och tyckte att vi hade gjort skit snyggt fast enligt mig så var det en hel röra.. alltså när jag tänker efter :) . Så vi körde igång med hamstrarna & pratade, men det vi inte hade tänkt på var att vi bara hade tre stycken, så dem hann ju dansa klart på 10 min typ, och som jag kommer ihåg så tyckte vi att det var väldigt roligt att dansa..., så vi 'slängde' ut en motvillig Katja på senen och så fick hon dansa och det var väldigt roligt ... :)
Puss / Gabriella, ps. Oliv det gick bra :)

skoldag

Hej hopp gummi ..., det här kan vara min bästa dag eller min undergång. Det slank ur mig här om veckan att jag skulle börja på fotboll, sen har frågan växt i mig och blivit ett stort problem, eftersom att idag har dem träning... Ja jag tror eller jag vet att jag vill testa att träna och att jag skulle tycka om det, men det är tusen frågor som rullarrunt i mitt huvud.. Och som dem som känner mig vet så har jag sämsta självförtroendet, så jag kommer skita knäck när jag står där som ett frågetecken, nu ska jag kolla in våran 'chatt' på fejan och dricka upp mitt te.. ( vädret är piss ) puss/ en nervös gabriella..


                               

RSS 2.0